Dévényi Natália
sminktetováló, hajtetováló, profi sminkes
- A japán szemöldök tetoválás meghonosítója és a hajtetoválás magyarországi úttörője -

 width=
+36 (30) 3714-700 info@pinksmink.hu natalia.devenyi in English slovenský

Tanítványaim

Mielőtt tanfolyamot választottam gondosan körül tekintettem a lehetőségekről, oktatókról és feltételekről. Jól választottam!! Megtaláltam Dévényi Natáliát és vele azt a "japán" technikát, amit kizárólagosan csak tőle tanulhattam így meg.

A tanfolyam szuper élmény volt, Nati profi szakember.

Tovább: Babucs Miklós (Érd)

Rengeteg tanfolyamon vettem részt, sokféle anyaggal dolgoztam már. Sokáig nem éreztem a magabiztosságot, a kellő tudást.

Az igazi lendületet azonban egy jobb minőségű gép megvásárlása jelentette. Ekkor ismerkedtem meg Dévényi Natáliával, akinek segítségével már bátrabban állok neki a munkának. Átvettük a lépéseket még egyszer, mik a hiányosságaim? Hála neki, egyre jobban sikerülnek a munkáim, s a vendégek is elégedettek.

Tovább: Csiki Katalin (Budapest - IX. kerület)

10 éve dolgozom a szakmámban, sokat sminkelek esküvőkre, fotózásra és számtalan előnytelen smink tetoválással találkoztam, és persze saját, de borzalmasra elszedett szemöldökökkel. Ez inspirált arra, hogy megtanuljam az igényes smink tetoválás fortélyait.

Hosszú keresgélés után választottam Dévényi Natáliát, csodás munkái alapján. Rugalmas hozzáállása, és végtelen kedves személyisége azonnal belopta magát a szívembe! 2012. Januárban végeztem nála, és azóta is tetoválok.

Tovább: Csiszárné Kerper Magdolna (Oroszlány)

4 éve végeztem el egy alap tanfolyamot. Mivel a sminktetoválásnál is vannak új technikák úgy gondoltam,hogy részt kell vegyek egy haladó képzésen. Csakis profi szakemberhez szerettem volna menni, ezért is választottam Dévényi Natáliát. Nati kedves, segítőkész, nagy szaktudású. A tanfolyamon rengeteget tanultam és nagyon jól éreztem magamat. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Tovább: Egeresi Diána (Érd)

Azért választottam Dévényi Natáliát, mert sok mindenben hasonlítunk. Ő is törekvő, precíz és nagyon közvetlen. Nagyon jó volt nála tanulni, sok mindent megtanultam és sokat segített. Számomra az egész tanfolyam egy hatalmas élmény volt, nagyon élveztem.

Örömmel adok ki a kezemből egy munkát, mert tudom, hogy egy mestertől tanultam, és sok olyat sajátíthattam el, amit máshol nem biztos hogy megtanulhattam volna.

Tovább: Gallai Tímea (Budapest)

1997-ben végeztem el az elsők között az első sminktetováló tanfolyamot, nagyon örültem ennek a lehetőségnek, hogy végre Magyarországon is elérhetővé vált a sminktetoválás!

Nekem ez nagyon testhez álló feladat, mert imádok szépet alkotni, és ha ezt egy női arcon tehetem, akkor még inkább!

Szeretem az újításokat, ezért kértem meg a barátnőmet, Natit, akit profinak tartok és imádok, hogy a legfrissebb technikákat is tanítsa meg nekem!

Tovább: Horn Bea (Budapest)

Több smink tetováló iskolát elvégeztem, de szerettem volna mindíg napra kész lenni, és a legjobbat nyújtani vendégeimnek. Ezért kerestem meg Dévényi Natáliát. Többet tanultam nála mint a többi iskolában összesen, és a legjobb technikát a Japánt is ő adta át nekem!

Tovább: Madarász Renáta (Budapest - IV. kerület)

2016 januárjában megkaptam az oklevelem, és hálás vagyok, hogy azóta ebben a csodálatos szakmában dolgozhatok. Szavakkal el sem mondható mennyire boldog vagyok, hogy Natitól tanulhattam, és a közeljövőben még több technikát szeretnék elsajátítani.

Imádom a munkámat, és annál jobb érzés talán nincs is a világon, amikor a vendég elégedetten, mosollyal az arcán távozik.

Tovább: Majoros Tímea (Dunaszerdahely - Szlovákia)

Oktatóm és példaképem, Dévényi Natália. Neki köszönhetem, hogy rátaláltam erre a szakmára és ezzel együtt álmaim munkájára. Az Ő szakmai múltja és tudása mutatta meg, hogy milyen csodákat és szépségeket lehet kihozni, minden arcból. Számomra, nem csak munka és megélhetés, hanem hivatás és szenvedély. Imádok alkotni főleg, ha ezzel másoknak örömet okozok

Tovább: Nagy Katica (Kecskemét)

Sok sminktetováló tanfolyamot néztem. Mondták, hogy találhattam volna közelebb is oktatót, de én nem ez alapján döntöttem. Nagyon fontos a hitelesség. Fontos, hogy a valódi munkáinkat mutassuk meg a vendégeknek. Az, hogy ne használjunk photoshoppot.

Nati nagyon nagy szakmai tudással rendelkezik.

Tovább: Papp Nelli (Dévaványa)

Munkám során rengeteg elrontott, csúnya tetoválással találkoztam, ezért elhatároztam, hogy olyan oktatót választok, aki mellől magabiztosan, tudással a kezemben távozhatok és elkezdhetem a régóta áhított sminktetoválást.

A lehető legjobban döntöttem, mikor a választásom Dévényi Natáliára esett.

Tovább: Szász Katalin (Győr)

Sminktetováló és tetováló művész vagyok. A sminktetoválásnàl a legelőnyösebb, egyben a legtermészetesebb hatás elérésére törekszem. Büszke vagyok arra,hogy Dévényi Natália profi sminktetováló volt a mesterem, aki a Japàn szálazott szemöldök tetoválás Magyarországi meghonosítója. Debrecenben az Essentials Tattooban szépítem vendégeimet.

Tovább: Török Tímea Kyméra (Debrecen)

Amiért Natit választottam az elsősorban szakmai tudása, munkái és személyisége volt. Nagyon nehéz megtalálni azt a helyet, ahol a legtöbbet lehet fejlődni.

Én Nati személyében most rátaláltam. A haladó tanfolyamon vettem részt, mivel már egy éve elvégeztem egy tanfolyamot, de úgy éreztem, tudásom még fejlesztésre szorul. Most már tudom, hogy a csoportos oktatásnak nincs értelme. Ellenben a Natinál tanultakkal, ahol a tanfolyam teljesen személyre szabott, minden igényt kielégítő. Számomra a legnagyobb öröm, ha mosolygós, elégedett vendéggel találkozhatok, akiket megszépíthettem.

Tovább: Vadász Virág (Csorna)

A sminktetoválást elsősorban azért választottam, mert szerettem volna megoldást nyújtani vendégeim számára, akik szépséghibákkal küzdenek, illetve tovább képezni tudásomat és bővíteni szolgáltatásaimat azok számára is, akik a sminktetoválás mellett döntenek.

Mindenképpen szerettem volna profi szakemberhez fordulni, ezért is választottam Dévényi Natáliát. A tanfolyam során sok mindent megtanultam és az egész tanfolyam egy olyan összképet adott, amit egy csoportos tanfolyamon lehetetlenség megtanulni.

Tovább: Varga Nikoletta (Vágfarkasd - Szlovákia)

Festékek és sminktetováló gépek

Japán szemöldöktetováláshoz kézi eszköz

Az eszköz rozsdamentes fémből készült, sterilizálható, szorosan fogja a pengéket, nem lazul ki. ...

Tetoválás eltávolító lézer

Tetoválás eltávolító lézer

A lézerfény nagy energiájú fénysugár. A legújabb Q- kapcsolt zafír ND YAG LÉZER (magasabb energia ta ...

Mikro pengék japán szemöldöktetováláshoz

Mikro pengék japán szemöldöktetováláshoz

10 db/ csomag Gamma sterilizált 11- es kerekített pengék, a legélesebbek a piacon! ...

„Bijoux” sminktetováló gép

„Bijoux” sminktetováló gép

1 év garanciával A gyártó német ISO minősítéssel rendelkezik, jogosul orvosi eszközök és berendezés ...

Q kapcsolt ND Zafír YAG lézer

Német Zeiss lencsével, színes és fekete testtetoválások, valamint sminktetoválások eltávolításához! ...

Higiéniai modullal működő kézi egység

Higiéniai modullal működő kézi egység

Alkalmas a mikro tűk befogadására is, így mikro tűs ránctalanító kozmetikai kezelés elvégzésére is a ...

Autokláv- sterilizáló berendezés

Autokláv- sterilizáló berendezés

8 literes B típusú autokláv amely üreges eszközök sterilizálására is alkalmas. Ebben a B típusú aut ...

Perfect Contour Limited edition

Perfect Contour Limited edition

A Perfect Contour digitális sminktetováló gép limitált kiadása túlzás nélkül az egyik leghatékonyabb ...

CHD digitális vezérlés

CHD digitális vezérlés

1 év garanciával A gyártó német ISO minősítéssel rendelkezik, jogosult orvosi eszközök és berendezé ...

Perfect Contour digitális sminktetováló gép

Perfect Contour digitális sminktetováló gép

A Perfect Contour digitális sminktetováló gép túlzás nélkül az egyik leghatékonyabb és legprecízebb ...