Rólunk


Üdvözöllek a SMINKTETOVÁLÓ OKTATÓKÖZPONT oldalán

Ma a világon kis számban ugyan, de vagyunk egy páran olyan elhivatott szakemberek a sminktetoválás területén, akik megkülönböztetett alázattal és a legmagasabb tudással végezzük hivatásunkat. Ezért nekünk ez nem csak a megélhetésünket vagy a munkánkat jelenti, hanem a hobbinkat, a művészetünket, az életünket is! Nem tudunk elképzelni egy napot, amikor ha nem tetoválunk, ne azon gondolkodjunk, hogy mit és hogyan kellene kitetoválni?
Folyamatos fejlődés nélkül nem állnánk meg saját magunk előtt, belehalna a lelkünk, ha nem tudnánk minden nap letenni magunk elé valami újat és szebbet.
Fáradhatatlanul dolgozunk azon, hogy olyan tartós megoldásokat találjunk, amelyek a vendégeink hétköznapjait megkönnyítik, őket megszépítik, és ez által önbecsülésüket megnövelik.

Ez lehet a Te álomszakmád is, amennyiben szereted az embereket, jó empátiás készséggel rendelkezel, tiszta, nett és ügyes kezű vagy, alázatos és kitartó, akkor gyere velem és te is azok közé a kivételesen boldog emberek közé tartozhatsz majd, akik olyan szerencsések, hogy egész nap azt csinálhatják, amit a legjobban szeretnek és ezért még bőségesen meg is fizetik őket!

De akkor is jó helyen jársz ha Te már Sminktetoválóként dolgozol, tanultál már valahol, sőt akár több helyen is, de mégsem megy úgy ahogyan szeretnéd, vagy nem tartod olyan szépnek a munkáidat mint másokét. Tudom milyen érzés:( Hisz önmagam is egy vagyont költöttem el egy nagynevű márka képviselőjénél és mégis évekig toporogtam egy helyben, mert nem tudtam arra a semmi alapra építkezni amit ott adtak. És azt az érzést is ismerem, hogy ha már ennyit költöttél oktatásra, megtérülni meg nem tud, mert tudásod nincs annyi hogy kamatoztasd, akkor már félsz még egy helyre befizetni.
Azt hiszed azok is csak ígérgetnek mint a többi, a nagy szavaikkal, a photoshoppolt csoda képeikkel, meg a beképzelt oktatóikkal.
Nos nálam pontoson fogod tudni hogy megérem- e pénzedet vagy sem! Adok neked egy órát ajándékba, próbálj ki engem és ha ezalatt tudok neked újat mondani, megtudom változtatni a szemléletedet, a helytelenül beléd rögződött rossz reflexeket, akkor, de csak akkor dönts mellettem és tanulj tőlem!

Mitől vagyok ilyen magabiztos? Egyszerű, közel 200 lányt én tanítottam meg erre a szakmára, ők mind a mai napig ebből élnek, sikeresek és imádják a munkájukat. Mindenhol a világon van tanítványom akinek én adtam a kezébe ezt a szakmát, mindnek én fogtam a kezét amikor először tetoválógéphez ért és a mai napig sem engedtem el! Szakmai csoportomban amikor csak szeretnének fordulhatnak hozzám segítségért, tanácsért. Tudod miért?
Mert ember maradtam, pont ugyan olyan egyszerű, közvetlen ember mint Te, semmi különbség sincs köztünk, kivéve hogy én már tudom hogyan kell csinálni és Neked is megfogom tanítani!

 

 

GALÉRIA

GYIK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK A SMINKTETOVÁLÁS OKTATÁSRÓL


Melyik márkájú gépet válasszam, min tanuljak meg tetoválni?

Márkát egyiket se válassz! Elmagyarázom: Ne a nagy cégek szuper gépei szerint válassz! Ne gép típust válassz amikor meg szeretnél tanulni tetoválni, hanem MESTERT! Tehát attól tanulj meg tetoválni, akinek a munkái, pályája, életútja annyira tetszik Neked, hogy Őt akarod tanárodnak! Érted? Hisz énekelni sem attól tanulunk akinek a legdrágább zongorája van, hanem aki csodálatosan tud énekelni!


Akkor milyen gépet vegyek mégis?

Ha már megtaláltad a mesteredet és ő átadja Neked a tudását, akkor a gép csak egy motorizált meghosszabbítása lesz a Te ügyes kezednek. Tehát elsősorban az határozza meg hogy milyen gépet vegyél, hogy mit fogsz vele kezdeni? A sminktetoválás a főállásod lesz, vagy havonta csak pár tetoválást fogsz készíteni? Mennyit tudsz rászánni kényelmesen? Ne költekezz túl, mert nyomasztani fog és már nem leled örömödet az új szakmádban. Igenis vannak olcsó de jó gépek is!


Csak Győrben vannak a tanfolyamok, akkor ott hol tudok megszállni?

A tanfolyamok tartalmazzák a szállást, sőt az étkezést is, tehát ezzel semmi gondod, mi már mindent elintéztünk, megszerveztünk, mire Te jössz!
Élő modelleken fogok tanulni, ez szuper de honnan szedjem őket?
Te sehonnan! Minden modellt én biztosítok számodra, tehát ezzel sincs semmi gondod, mire jössz ők itt fognak már várni téged!


Mennyi mindent kell még vennem a tanfolyamon kívül, ahhoz hogy dolgozni tudjak?

SEMMIT! Ha egyből valamelyik csomagot választod! Minden csomagot úgy állítottam össze, hogy mindent de valóban MINDENT tartalmaz ahhoz, hogy az első 20 db tetoválásodat úgy el tudd készíteni, hogy semmit de valóban SEMMIT sem kelljen már külön megvásárolnod! Így ha kiszámolod a csomag tartalmából már meg is térült annak az ára!


Amit a tanfolyamon használok az a csomagomból jön le?

Nem! A csomagodat egy az egyben haza viszed, hisz abból fogod elkezdeni az új szakmádat! Minden anyagot, felszerelést és eszközt ezen felül biztosítok neked, mindent amire a tanfolyam során szükség van!


Mi lesz velem ha a tanfolyam alatt nem tudok mindent elsajátítani?

Semmi baj, mindig minden tanulómnak megengedtem hogy amit nem tudott tökéletesen megtanulni, azt természetesen megismétlem vele és ezért nem kell külön fizetned!


A tanfolyam után hogyan fogok tudni kérdezni?

Nálam nem maradsz magadra! Van egy zárt csoport aminek örökre tagja lehetsz és itt mindig mindent megkérdezhetsz és segítünk, segítek.
A sminktetoválás mint szakma biztos megélhetést nyújt nekem?
Igen! A válaszom egyértelmű igen, amennyiben Te alázatos, szorgalmas és precíz vagy, valamint szereted az embereket és így is állsz a vendégeidhez. Mára több mint száz lányt és egy fiút :) tanítottam meg erre a szakmára és kivétel nélkül mind a mai napig ebben dolgozik, ebből él, sokszor ők a családfenntartók. Ez pedig egyértelműen azt igazolja hogy igen van létjogosultsága ennek a szakmának, ha jól végzed és jól és szépen tanultál meg dolgozni!

Társoldalaink