Sminktetováló tanfolyamok, sminktetoválás tanfolyam csomagok

Sminktetoválás csomagok

Sminktetováló termékek, festékek, gépek, tűk, kiegészítők

Sminktetoválás támogató központ

Rólunk


Üdvözöllek a SMINKTETOVÁLÓ OKTATÓKÖZPONTBAN

Ma a világon kis számban ugyan, de vagyunk egy páran olyan elhivatott oktatók a sminktetoválás területén, akik megkülönböztetett alázattal és a legmagasabb tudással végezzük hivatásunkat. Ezért a sminktetoválás oktatása nekünk nem csak a megélhetésünket vagy a munkánkat jelenti, hanem a hobbinkat, a művészetünket, az életünket is! Nem tudunk elképzelni egy napot, amikor ha nem oktatunk, ne azon gondolkodjunk, hogy mit és hogyan tudnánk még jobban és érthetőbben átadni a tanítványainknak!

Folyamatos fejlődés nélkül nem állnánk meg saját magunk előtt, belehalna a lelkünk, ha nem tudnánk minden nap letenni magunk elé valami újat és jobbat. Fáradhatatlanul dolgozunk azon, hogy olyan megoldásokat találjunk, amelyek a tanítványaink munkáját a későbbiekben megkönnyítik, a vendégeiket megszépítik, és ez által őket sikeressé teszi.

A sminktetoválás lehet a Te álomszakmád is, amennyiben szereted az embereket, jó empátiás készséggel rendelkezel, tiszta, nett, szorgalmas és ügyes kezű vagy, alázatos és kitartó, akkor gyere velem és Te is azok közé a kivételesen boldog emberek közé tartozhatsz majd, akik olyan szerencsések, hogy egész nap azt csinálhatják, amit a legjobban szeretnek és ezért még bőségesen meg is fizetik őket!

De akkor is jó helyen jársz, ha Te már sminktetoválóként dolgozol, tanultál már valahol sminktetoválást, sőt akár több helyen is, de mégsem megy úgy, ahogyan szeretnéd, vagy nem tartod olyan szépnek a munkáidat, mint másokét. Tudom milyen érzés, hisz önmagam is egy vagyont költöttem el egy nagynevű márka képviselőjénél és mégis évekig toporogtam egy helyben, mert nem tudtam arra a semmi alapra építkezni, amit ott a sminktetováló tanfolyamon adtak. És azt az érzést is ismerem, hogy ha már ennyit költöttél sminktetoválás oktatásra, megtérülni meg nem tud, mert tudásod nincs annyi, hogy kamatoztasd, akkor már félsz még egy sminktetováló képzésre befizetni.
Azt hiszed ott is csak ígérgetnek, mint a többi helyen, a nagy szavaikkal, a photoshoppolt csoda képeikkel, meg a beképzelt oktatóikkal.

Nálam nem ezt fogod kapni, megnyugtatlak! Több mint 350 lányt én tanítottam meg erre a szakmára, ők mind a mai napig ebből élnek, sikeresek és imádják a munkájukat. Mindenhol a világon van tanítványom, aki általam lett sminktetováló, vagy nálam tanult meg a sminktetováláson belül egy vagy több technikát. Én fogtam a kezüket, amikor először sminktetováló géphez értek és a mai napig sem engedtem el! Sminktetováló szakmai csoportomban, amikor csak szeretnének, fordulhatnak hozzám segítségért, tanácsért. Tudod miért?

Mert ember maradtam, pont ugyan olyan egyszerű, közvetlen ember, mint Te! Semmi különbség sincs köztünk, kivéve hogy én már tudok tetoválni, és ezt Neked is megfogom tanítani!

 

 

GALÉRIA

Szemöldök tetoválás galéria, referencia

Szájtetoválás galéria, referencia

Szemhéj tetoválás galéria, referencia

Hajtetoválás galéria, referencia

GYIK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK A SMINKTETOVÁLÁS OKTATÁSRÓL


Melyik márkájú gépet válasszam, min tanuljak meg tetoválni?

Márkát egyiket se válassz! Elmagyarázom: Ne a nagy cégek szuper gépei szerint válassz! Ne gép típust válassz amikor meg szeretnél tanulni tetoválni, hanem MESTERT! Tehát attól tanulj meg tetoválni, akinek a munkái, pályája, életútja annyira tetszik Neked, hogy Őt akarod tanárodnak! Érted? Hisz énekelni sem attól tanulunk akinek a legdrágább zongorája van, hanem aki csodálatosan tud énekelni!


Akkor milyen gépet vegyek mégis?

Ha már megtaláltad a mesteredet és ő átadja Neked a tudását, akkor a gép csak egy motorizált meghosszabbítása lesz a Te ügyes kezednek. Tehát elsősorban az határozza meg hogy milyen gépet vegyél, hogy mit fogsz vele kezdeni? A sminktetoválás a főállásod lesz, vagy havonta csak pár tetoválást fogsz készíteni? Mennyit tudsz rászánni kényelmesen? Ne költekezz túl, mert nyomasztani fog és már nem leled örömödet az új szakmádban. Igenis vannak olcsó de jó gépek is!


Csak Győrben vannak a tanfolyamok, akkor ott hol tudok megszállni?

A tanfolyamok tartalmazzák a szállást, sőt az étkezést is, tehát ezzel semmi gondod, mi már mindent elintéztünk, megszerveztünk, mire Te jössz!
Élő modelleken fogok tanulni, ez szuper de honnan szedjem őket?
Te sehonnan! Minden modellt én biztosítok számodra, tehát ezzel sincs semmi gondod, mire jössz ők itt fognak már várni téged!


Mennyi mindent kell még vennem a tanfolyamon kívül, ahhoz hogy dolgozni tudjak?

SEMMIT! Ha egyből valamelyik csomagot választod! Minden csomagot úgy állítottam össze, hogy mindent de valóban MINDENT tartalmaz ahhoz, hogy az első 20 db tetoválásodat úgy el tudd készíteni, hogy semmit de valóban SEMMIT sem kelljen már külön megvásárolnod! Így ha kiszámolod a csomag tartalmából már meg is térült annak az ára!


Amit a tanfolyamon használok az a csomagomból jön le?

Nem! A csomagodat egy az egyben haza viszed, hisz abból fogod elkezdeni az új szakmádat! Minden anyagot, felszerelést és eszközt ezen felül biztosítok neked, mindent amire a tanfolyam során szükség van!


Mi lesz velem ha a tanfolyam alatt nem tudok mindent elsajátítani?

Semmi baj, mindig minden tanulómnak megengedtem hogy amit nem tudott tökéletesen megtanulni, azt természetesen megismétlem vele és ezért nem kell külön fizetned!


A tanfolyam után hogyan fogok tudni kérdezni?

Nálam nem maradsz magadra! Van egy zárt csoport aminek örökre tagja lehetsz és itt mindig mindent megkérdezhetsz és segítünk, segítek.
A sminktetoválás mint szakma biztos megélhetést nyújt nekem?
Igen! A válaszom egyértelmű igen, amennyiben Te alázatos, szorgalmas és precíz vagy, valamint szereted az embereket és így is állsz a vendégeidhez. Mára több mint száz lányt és egy fiút :) tanítottam meg erre a szakmára és kivétel nélkül mind a mai napig ebben dolgozik, ebből él, sokszor ők a családfenntartók. Ez pedig egyértelműen azt igazolja hogy igen van létjogosultsága ennek a szakmának, ha jól végzed és jól és szépen tanultál meg dolgozni!

Társoldalaink

Pinksmink - Professzionális sminktetoválás, kozmetikai tetoválás készítése szakképesített sminktetoválótól

Tetovált haj technika - A legújabb megoldás kopaszodásra

Sminktetoválás oktatás - Okleveles sminktetováló tanfolyamok, sminktetoválás oktatás, sminktetováló gépek, tanfolyam csomagok

Sminktetováló webáruház -  Magyarország legjobban fejlődő és legszélesebb választékával rendelkező sminktetováló webáruháza. Prémium kategóriás sminktetováló eszközök, gépek, képzések és professzionális kozmetikai termékek értékesítése.

Biotouch Pure Pigment, tisztaság, megbízhatóság! A sminktetováló festékek non plus ultrája, azonban az eddig megszokott festék árak töredékéért.

Splendid - A plasztikai sebészet forradalmi alternatívája