Miért csináltam csomagokat?

Kedves érdeklődő, lehet, hogy csodálkozol, hogy miért is csináltam csomagokat? Ennek egyszerű az oka, amihez vissza kell „vigyelek“ az időben oda, amikor én belevágtam ebbe a szakmába.

Nagyjából ugyanazoknak a tévedéseknek lettem akkor én is az áldozata, mint amelyeket most is hallok a legtöbb érdeklődőtől. Először is hogy minél drágább, „márkásabb“ gépet keresnek az újoncok, valamiért mindenki azt gondolja, hogy a több milliós gép pótolja majd az ő gyakorlatlanságát, tudás béli hiányosságait. Természetesen ez egyáltalán nincs így! A gép az csak egy motorizált meghosszabbítása a Te kezednek, nem fog és nem tud helyetted tetoválni, csak a tűt mozgatja fel és le!.

Természetesen fontos a jó minőség, de a legfontosabb a tudás, amit Te megszerzel!

Második hibám volt, hogy amikor megvettem a nagyon drága gépet és a még drágább tanfolyamot, na, akkor derült csak ki, hogy mennyi rengeteg apró kis eszközre, anyagra lenne még ahhoz szükségem, hogy el tudjak kezdeni dolgozni! Ez újabb több százezer forintos tételt jelentett, amivel én már egyáltalán nem számoltam akkor, és amit nagyon nagy megterhelés jelentett kifizetni. Illetve ezek után egyáltalán felmérhetetlenné vált számomra, hogy mikor fog ez valaha megtérülni nekem? Így mikor fogok kereső képessé válni?

Arról nem beszélve, hogy teljesen felesleges eszközöket vetetett velem meg a forgalmazó, amelyekre semmi, de semmi szükségem nem volt, de ezt már csak a „mai“ eszemmel tudom ugye!

Szóval, száz szónak is egy a vége, akkor megfogadtam, ha egyszer én fogok tanítani és gépeket, eszközöket forgalmazni, akkor ezt másképpen fogom csinálni!

Ezért készítettem ennyi féle és tartalmú csomagot Nektek, amelyek mindent tartalmaznak, amihez szükségetek van ahhoz, hogy jó minőségben és sikeresen tudjatok dolgozni, és csak azt, semmi felesleges kütyü nincs bennük! Illetve a csomag tartalmából pontosan ki tudjátok számolni a megtérüléseteket, hisz a „legkisebb“, legegyszerűbb is tartalmaz mindent, és valóban mindent ahhoz, hogy az első húsz tetoválásodat elkészíthesd anélkül, hogy bármit még vásárolnod kellene hozzá!

Na ugyed hogy jók a csomagok, mondom én...

 

 

Címkék:

GALÉRIA

Szemöldök tetoválás galéria, referencia

Szájtetoválás galéria, referencia

Szemhéj tetoválás galéria, referencia

Hajtetoválás galéria, referencia

Tanítványaim

 

Társoldalaink

Pinksmink - Professzionális sminktetoválás, kozmetikai tetoválás készítése szakképesített sminktetoválótól

Tetovált haj technika - A legújabb megoldás kopaszodásra

Sminktetováló webáruház -  Magyarország legjobban fejlődő és legszélesebb választékával rendelkező sminktetováló webáruháza. Prémium kategóriás sminktetováló eszközök, gépek, képzések és professzionális kozmetikai termékek értékesítése.

Biotouch Pure Pigment, tisztaság, megbízhatóság! A sminktetováló festékek non plus ultrája, azonban az eddig megszokott festék árak töredékéért.

Splendid - A plasztikai sebészet forradalmi alternatívája

Sminktetoválás oktatás - Okleveles sminktetováló tanfolyamok, sminktetoválás oktatás, sminktetováló gépek, tanfolyam csomagok