Alábbiakban saját munkáimból láthattok egy keveset, kérlek Titeket, hogy a következőket tartsátok szem előtt, amikor nézegetitek őket.

Soha nem tetováltam még két egyformát, hisz soha nem járt még nálam két egyforma nő sem!

A világ vezető sminktetoválóival együtt mélységesen elítéljük és kivetjük magunk közül azokat a sminktetoválókat akik PHOTOSHOP- ot használnak! Ez a vendégekkel szemben a legnagyobb fokú tiszteletlenség, azok becsapása, semmibe vétele! Olyan mintha hamis portékával hirdetné magát egy kereskedő! Arról már nem is beszélve aki lopott képekkel hirdeti magát! Ezért az én fotóim bárhol is találkoztok velük, eredetiek, mindegyiket én készítettem és az én saját munkámat ábrázolja. Soha nem lettek manipulálva még filtereket sem használok! A vendég így néz ki a sminktetoválást követően és igen, lehet hogy nem porcelán a bőre, igen, itt ott látszódhat egy hiba, de ez a valóság és én csak is azt mutatom Nektek!

Szemöldök

 

Száj

 

 

Szemhéj

 

 

Hajtetoválás

 

 

Címkék:

GALÉRIA

Szemöldök tetoválás galéria, referencia

Szájtetoválás galéria, referencia

Szemhéj tetoválás galéria, referencia

Hajtetoválás galéria, referencia

Tanítványaim

 

Társoldalaink

Pinksmink - Professzionális sminktetoválás, kozmetikai tetoválás készítése szakképesített sminktetoválótól

Tetovált haj technika - A legújabb megoldás kopaszodásra

Sminktetováló webáruház -  Magyarország legjobban fejlődő és legszélesebb választékával rendelkező sminktetováló webáruháza. Prémium kategóriás sminktetováló eszközök, gépek, képzések és professzionális kozmetikai termékek értékesítése.

Biotouch Pure Pigment, tisztaság, megbízhatóság! A sminktetováló festékek non plus ultrája, azonban az eddig megszokott festék árak töredékéért.

Splendid - A plasztikai sebészet forradalmi alternatívája

Sminktetoválás oktatás - Okleveles sminktetováló tanfolyamok, sminktetoválás oktatás, sminktetováló gépek, tanfolyam csomagok