GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK A SMINKTETOVÁLÁS OKTATÁSRÓL


Melyik márkájú sminktetováló gépet válasszam, milyen gépen tanuljam meg a sminktetoválást?

Sminktetováló gépet sosem válassz márka szerint! Elmagyarázom: Ne a nagy cégek szuper gépei szerint válassz! Ne sminktetováló gép típust válassz, amikor meg szeretnéd tanulni a sminktetoválást, hanem MESTERT! Tehát attól tanuld meg a sminktetoválást, akinek a munkái, pályája, életútja annyira tetszik Neked, hogy Őt akarod tanárodnak! Érted? Hisz énekelni sem attól tanulunk akinek a legdrágább zongorája van, hanem akinek csodálatos a hangja és meg is tudja mutatni neked hogyan kell azt képezni!


Akkor milyen sminktetováló gépet vegyek mégis?

Ha már megtaláltad a mesteredet és ő átadja Neked maradéktalanul a szakmai tudását, akkor a sminktetováló gép csak egy motorizált meghosszabbítása lesz a Te ügyes kezednek. Tehát elsősorban az határozza meg hogy milyen gépet vegyél, hogy mit fogsz vele kezdeni? A sminktetoválás a főállásod lesz, vagy havonta csak pár sminktetoválást fogsz készíteni? Mennyit tudsz rászánni kényelmesen? Ne költekezz túl, mert nyomasztani fog és már nem leled örömödet az új szakmádban. Igenis vannak olcsó, de jó gépek is!


Csak Győrben vannak a sminktetováló tanfolyamok, akkor ott hol tudok megszállni?

Igen csak Győrben, mivel itt található a minden igényt kielégítő oktató központom. A sminktetováló tanfolyamok tartalmazzák a szállást, sőt az étkezést is, tehát ezzel semmi gondod, mi már mindent elintézünk, megszervezünk Neked, mire Te jössz!


A sminktetováló képzésen az oktatóm fog bemutatókat tartani, én pedig végignézhetem azokat?

NEM!!!! Dehogyis, ha ezt tenném, Te sohasem tanulnál meg tetoválni! Annak hogy Te tökéletesen megtanuld a sminktetoválást csak egyetlen egy módja van, értelemszerűen az, hogy Te magad tetoválj a tanfolyam során, méghozzá minél többet! Te saját magad készíts el minél több féle sminktetoválást az én és oktató társaim folyamatos felügyelete mellet és élő modelleken! Hiszen ha csak gyakorló bőrön, latexen vagy gumilapon akarnak Téged tetováltatni egy sminktetováló tanfolyamon, akkor tudd, hogy az semmiben sem hasonlít egy ember arcbőréhez és neked nem erre van szükséged ahhoz, hogy jó sminktetováló szakember válhasson belőled, hanem végtelen sok gyakorlásra élő modelleken!


Élő modelleken fogok tanulni, ez szuper, de honnan szedjem őket?

Te sehonnan! Minden modellt én biztosítok számodra a sminktetováló képzés során, tehát ezzel sincs semmi gondod, mire jössz ők itt fognak már várni Téged!


Mennyi mindent kell még vennem a sminktetováló tanfolyamon kívül, ahhoz hogy dolgozni tudjak?

SEMMIT! Ha egyből valamelyik csomagot választod! Mindegyik csomagot úgy állítottam össze, hogy mindent, de valóban MINDENT tartalmazzon ahhoz, hogy legalább az első 20 db tetoválásodat úgy el tudd készíteni, hogy semmit de valóban SEMMIT sem kelljen már külön megvásárolnod! Így ha kiszámolod a csomag tartalmából már meg is térült annak az ára!


Amit a sminktetováló tanfolyamon elhasználok, az a csomagomból jön le?

Nem! A csomagodat egy az egyben haza viszed, hisz abból fogod elkezdeni az új szakmádat! Minden anyagot, felszerelést és eszközt ezen felül biztosítok neked. Mindent, amire a sminktetováló tanfolyam során szükség van!


Mi lesz velem, ha a sminktetováló tanfolyam alatt nem tudok mindent elsajátítani?

Semmi baj, mindig minden tanulómnak megengedem, hogy amit nem tudott tökéletesen megtanulni, azt természetesen megismétlem vele és ezért nem kell külön fizetni!


A sminktetováló tanfolyam után hogyan fogok tudni kérdezni?

Nálam nem maradsz magadra! Van egy zárt csoport, aminek tagja lehetsz és itt mindig mindent megkérdezhetsz és segítek, segítünk.


A sminktetováló tanfolyam elvégzése után hogyan lesz nekem is reklámanyagom?

Már amikor lefoglalod sminktetováló képzésedet választhatsz a marketing csomagjaink közül. A legnagyobbtól a legkisebbig, ezek tartalmaznak mindent a logótervezéstől a sminktetováló árlistád elkészítéséig. Névjegykártya tervezést, ajándékutalványt sminktetováláshoz, vendégkartont, a sminktetoválásidról készült fotók szerkesztését, sőt akár még egy fotó tanfolyamot is!


A sminktetoválás mint szakma biztos megélhetést nyújthat nekem?

Igen! A válaszom egyértelmű igen, amennyiben Te alázatos, szorgalmas és precíz vagy, valamint szereted az embereket és így is állsz a vendégeidhez. Mára több mint 350 lányt és egy fiút:) tanítottam meg erre a szakmára és kivétel nélkül mind a mai napig ebben dolgozik, ebből él, sokszor ők a családfenntartók. Ez pedig egyértelműen azt igazolja, hogy igen van létjogosultsága ennek a szakmának, ha jól végzed és jól és szépen tanultál meg dolgozni!

 

Címkék:

GALÉRIA

Szemöldök tetoválás galéria, referencia

Szájtetoválás galéria, referencia

Szemhéj tetoválás galéria, referencia

Hajtetoválás galéria, referencia

Tanítványaim

 

Társoldalaink

Pinksmink - Professzionális sminktetoválás, kozmetikai tetoválás készítése szakképesített sminktetoválótól

Tetovált haj technika - A legújabb megoldás kopaszodásra

Sminktetováló webáruház -  Magyarország legjobban fejlődő és legszélesebb választékával rendelkező sminktetováló webáruháza. Prémium kategóriás sminktetováló eszközök, gépek, képzések és professzionális kozmetikai termékek értékesítése.

Biotouch Pure Pigment, tisztaság, megbízhatóság! A sminktetováló festékek non plus ultrája, azonban az eddig megszokott festék árak töredékéért.

Splendid - A plasztikai sebészet forradalmi alternatívája

Sminktetoválás oktatás - Okleveles sminktetováló tanfolyamok, sminktetoválás oktatás, sminktetováló gépek, tanfolyam csomagok