Dévényi Natália nemzetközi sminktetováló tréner, az Első Magyar Mikropigmentáló Kft. tulajdonosa és ügyvezető igazgatója, mindezidáig egyedülálló lehetőséget hirdet végzett kozmetikusok részére:

INGYENES OKLEVELES SMINKTETOVÁLÓ KÉPZÉST 2 FŐ RÉSZÉRE!

Natália évente kettő, száz százalékban ingyenes okleveles sminktetováló tanfolyamot ajánl fel, teljes kezdőkészlettel, pályázat útján. Teszi ezt azért, hogy olyan nehezebb körülmények között élő pályakezdő kozmetikusnak is lehetősége legyen elsajátítani ezt a szakmát, akik egyébként önmaguk nem tudnának finanszírozni egy ilyen képzést.

A felajánláshoz szükséges anyagi forrást Dévényi Natália és gazdasági társasága kizárólag önerőből finanszírozza, minden külső segítség vagy támogatás igénybevétele nélkül.
A 2018-as évben összesen 2, azaz kettő darab Okleveles Sminktetováló képzésen való részvételt nyerhet el két fő, pályázat útján!

A felhívás országos hatáskörű!

A pályázat célja, hogy olyan szerényebb anyagi körülmények között élő, ezáltal kevesebb lehetőséggel rendelkező 25 év alatti, végzett kozmetikusok is elsajátíthassák a sminktetoválást, akiknek önerőből erre nincs lehetőségük. Ezáltal kipróbálhassák magukat ebben a csodálatosan kreatív és nagy szorgalmat, alázatot és felelősségtudatot igénylő munkában is. Valamint annak sikeres elsajátítását követően könnyebbé válhasson a megélhetésük, az új szakma újabb bevételi forrást nyújtson számukra.

A pályázaton hirdetett tanfolyam részvételi jogát elnyerők, egy öt napos gépi sminktetováló alaptanfolyamon vesznek részt, ahol elsőként az elméleti ismereteket sajátíthatják el, majd egy napig az előrajzolást gyakorolják. A következő három napon pedig szemöldök, száj és szemhéjtetoválásokat tanulnak meg készíteni. A tanfolyamban foglalt teljes kezdőcsomag tartalmazza az ellátást a tartózkodás alatt, és minden eszközt és anyagot, amelyet a tanfolyam során felhasználnak. A modelleket, akiken elsajátítják a sminktetoválást a gyakorlatban és egy teljes kezdőkészletet, hisz mit ér a tudás önmagában, ha az újonnan elsajátított szakmát nincs mivel végezni utána és az oklevelet, amely a tanfolyam sikeres elvégzését tanúsítja.

A pályázásra jogosultak, a program keretében pályázatot nyújthatnak be a Kozmetikus szakképzettséget igazoló bizonyítvánnyal és az életkort, valamint a magyarországi lakcímet/tartózkodási helyet igazoló okmányokkal.
Amennyiben ez a pályázati lehetőség felkeltette az érdeklődésedet úgy kérünk, ügyelj arra, hogy a pályázatodban írj le mindent, amit fontosnak tartasz, hogy Natália tudjon rólad! Derüljön ki belőle, hogy miért érdekel a sminktetoválás, hol élsz, kivel, mik a céljaid, hobbijaid, stb.

Fényképpel és telefonos elérhetőséggel ellátott írásodat küldd az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre.

A pályázat elbírálása két részben történik majd. Azokat a pályázókat, akiket szeretne Natália személyesen megismerni, 2018 05.15-ig értesítjük. Valamint ebből a körből fog kikerülni a két győztes pályázó is, ennek elbírálása 2018 06.30-ig fog megtörténni. A tanfolyamra pedig 2018 őszén kerül sor.

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy Dévényi Natália saját belátása szerint dönt és döntését nem köteles megindokolni. Az oktató egy olyan gesztust gyakorol, amely ebben a szakmában Magyarországon eddig nem létezett. Reméli, hogy azok, akiknek ezt a lehetőséget szánja teljes mértékben kihasználják majd, a program sikeres lesz és mintegy hagyományt teremtve minden évben folytatódni fog!

 

Címkék:

GALÉRIA

Szemöldök tetoválás galéria, referencia

Szájtetoválás galéria, referencia

Szemhéj tetoválás galéria, referencia

Hajtetoválás galéria, referencia

Tanítványaim

 

Társoldalaink

Pinksmink - Professzionális sminktetoválás, kozmetikai tetoválás készítése szakképesített sminktetoválótól

Tetovált haj technika - A legújabb megoldás kopaszodásra

Sminktetováló webáruház -  Magyarország legjobban fejlődő és legszélesebb választékával rendelkező sminktetováló webáruháza. Prémium kategóriás sminktetováló eszközök, gépek, képzések és professzionális kozmetikai termékek értékesítése.

Biotouch Pure Pigment, tisztaság, megbízhatóság! A sminktetováló festékek non plus ultrája, azonban az eddig megszokott festék árak töredékéért.

Splendid - A plasztikai sebészet forradalmi alternatívája

Sminktetoválás oktatás - Okleveles sminktetováló tanfolyamok, sminktetoválás oktatás, sminktetováló gépek, tanfolyam csomagok