Egyedülálló módon elsőként Magyarországon, létrehoztam a „Segítő & Támogató Központ”- ot a tanulóim számára. Tettem ezt azért, hogy ha Te engem választottál és nálam elvégezted bármelyik általad választott tanfolyamomat, akkor ne csak 3 napig segítsem a boldogulásodat, hanem a képzés után, mindig, igen jól hallod, mindig számíthass rám!

A „Help & Support Center” egy zárt csoport, ahová automatikusan bekerül mindenki, aki nálam végzett valamilyen képzést, vagy vásárolt bármilyen eszközt. Itt lehetősége van az összes tagnak feltölteni a munkáikról készült fényképeket és feltenni olyan kérdéseket, amelyek foglalkoztatják őket. Minden tag hozzá szólhat ezekhez, de csak és kizárólag, segítő, támogató és jobbító szándékkal. Nagyon fogok örülni, ha látom, hogy a tagok egymást is segítik és támogatják, de természetesen én folyamatosan jelen vagyok a csoportban és legjobb tudásom és tapasztalatom szerint megválaszolok minden felmerülő kérdést, igyekszem megoldani minden problémát.

Úgy gondolom, hogy ez egyedülálló és felbecsülhetetlen segítség azoknak, akik szakmai pályafutásuk elején vannak még és bármennyire is szilárd alapokat nyújtanak részükre a nálam megtanultak, mégis a gyakorlat hiánya miatt tele lesznek bizonytalansággal. Meggyőződésem hogy ezzel a támogató központtal sok szorongást és félelmet képes leszek majd feloldani bennük, hisz én mindvégig itt leszek, folyamatosan segítek és fogom a kezüket!

Amennyiben Te még nem döntötted el hogy hol szeretnél tanulni, akkor Neked is jól jön a Segítő & Támogató Központ, hisz 30 nap erejéig tagunkká fogadlak, azt remélve, hogy az ott olvasottak és látottak alapján, majd könnyebben választasz oktatót és megtetszik Neked a mi közösségünk, ahol jó magyar szokással ellentétben mi nem fújjolunk és utálkozunk, hanem segítjük és támogatjuk egymást.

Tehát remélem, hogy a központ céljából kitűnik az én szellemiségem is, ami merőben ellentétes azzal, hogy „elveszem” a tanfolyam árát és utána, ha megy Neked, ha nem magadra maradtál!

Amennyiben érdeklődő vagy, akkor a „Help & Support Centerbe” itt kérheted ideiglenes felvételedet tagjaink közé a következő 30 napra. Ezen időn belül kérlek, döntsd el, hogy szeretnél- e nálam tanulni, amennyiben igen jelezd ezt felém, ha a következő 30 napon belül nem kapok semmilyen visszajelzést tőled, tagságod automatikusan törlésre kerül!

 

Címkék:

GALÉRIA

Szemöldök tetoválás galéria, referencia

Szájtetoválás galéria, referencia

Szemhéj tetoválás galéria, referencia

Hajtetoválás galéria, referencia

Tanítványaim

 

Társoldalaink

Pinksmink - Professzionális sminktetoválás, kozmetikai tetoválás készítése szakképesített sminktetoválótól

Tetovált haj technika - A legújabb megoldás kopaszodásra

Sminktetováló webáruház -  Magyarország legjobban fejlődő és legszélesebb választékával rendelkező sminktetováló webáruháza. Prémium kategóriás sminktetováló eszközök, gépek, képzések és professzionális kozmetikai termékek értékesítése.

Biotouch Pure Pigment, tisztaság, megbízhatóság! A sminktetováló festékek non plus ultrája, azonban az eddig megszokott festék árak töredékéért.

Splendid - A plasztikai sebészet forradalmi alternatívája

Sminktetoválás oktatás - Okleveles sminktetováló tanfolyamok, sminktetoválás oktatás, sminktetováló gépek, tanfolyam csomagok