A tanfolyam “születését” az indikálta, hogy számtalan sminktetoválót látok dolgozni, bármi nemű sminkes előképzettség nélkül!!! Hogyan létezhet egyáltalán ilyen? Ezt egyszerűen nem tudom felfogni, hisz aki fel sem tudja rajzolni, “sminkelni” a megfelelő formát, akkor ő hogyan merészeli azt tartósan oda tetoválni???!!!

Szeretném végre mindenkivel megértetni hogy nagyon fontos, hogyan tetoválunk, milyen minőségben, milyen eszközökkel stb. de a lényeg, hogy MIT tetoválunk egy arcra!

Nos, a tanfolyam kifejezetten ezzel foglalkozik, az arcformázásával, az aszimmetriával, a professzionális sminkben meglévő határozott geometriai szabályok megismertetésével, a fény és az árnyék játékával, azokkal a részletekkel, amelyekben a lényeg rejlik.

A tanfolyam 1 napos, ára 80.000,- Ft+ÁFA.

Messzebbről jössz? Semmi gond segítünk szállással és transzferrel is!

 

Címkék:

GALÉRIA

Szemöldök tetoválás galéria, referencia

Szájtetoválás galéria, referencia

Szemhéj tetoválás galéria, referencia

Hajtetoválás galéria, referencia

Tanítványaim

 

Társoldalaink

Pinksmink - Professzionális sminktetoválás, kozmetikai tetoválás készítése szakképesített sminktetoválótól

Tetovált haj technika - A legújabb megoldás kopaszodásra

Sminktetováló webáruház -  Magyarország legjobban fejlődő és legszélesebb választékával rendelkező sminktetováló webáruháza. Prémium kategóriás sminktetováló eszközök, gépek, képzések és professzionális kozmetikai termékek értékesítése.

Biotouch Pure Pigment, tisztaság, megbízhatóság! A sminktetováló festékek non plus ultrája, azonban az eddig megszokott festék árak töredékéért.

Splendid - A plasztikai sebészet forradalmi alternatívája

Sminktetoválás oktatás - Okleveles sminktetováló tanfolyamok, sminktetoválás oktatás, sminktetováló gépek, tanfolyam csomagok