Ha már foglalkozol sminktetoválással, de úgy érzed, hogy még vannak a szakmának számodra feltáratlan területei, akkor jó helyen jársz:)

Frissítsd fel tudásod és egészítsd ki azt nálam! Tanuld meg a modern, mai kornak, divatnak és technikai lehetőségeknek megfelelő kozmetikai tetoválás!. A tanfolyam anyagába tartoznak a különböző szemöldök technikák, mint pl. a szálazott, azaz valóban természetes hatású szálazott szemöldök, nem az általam csak vonalkód vagy kerítés szemöldöknek nevezett szörnyűségek! Továbbá a két színű szemhéj tetoválások, valamint a két színből, vagy 3D technikával tetovált satírozott szájak.

A tanfolyam időtartama 3 nap és 4 modell szükségeltetik hozzá, amelyeket én biztosítok, ugyan úgy mint valamennyi eszközt és anyagot amelyekre a tanfolyam során szükséged van. A tanfolyam ára 450.000,- Ft. + ÁFA

Messzebbről jössz? Semmi gond, segítünk szállással és transzferrel is!

 

Címkék:

GALÉRIA

Szemöldök tetoválás galéria, referencia

Szájtetoválás galéria, referencia

Szemhéj tetoválás galéria, referencia

Hajtetoválás galéria, referencia

Társoldalaink

Pinksmink - Professzionális sminktetoválás, kozmetikai tetoválás készítése szakképesített sminktetoválótól

Tetovált haj technika - A legújabb megoldás kopaszodásra

Sminktetoválás oktatás - Okleveles sminktetováló tanfolyamok, sminktetoválás oktatás, sminktetováló gépek, tanfolyam csomagok

Sminktetováló webáruház -  Magyarország legjobban fejlődő és legszélesebb választékával rendelkező sminktetováló webáruháza. Prémium kategóriás sminktetováló eszközök, gépek, képzések és professzionális kozmetikai termékek értékesítése.

Biotouch Pure Pigment, tisztaság, megbízhatóság! A sminktetováló festékek non plus ultrája, azonban az eddig megszokott festék árak töredékéért.

Splendid - A plasztikai sebészet forradalmi alternatívája