Magyarországon egyedülálló módon német nyelven is oktatom a sminktetoválást, tehát ha külföldön, német nyelvterületen szeretnél munkát vállalni, akkor ehhez az én képzésem fogja Neked megnyitni az utat.

De ha Magyarországon olyan üdülőterületen dolgozol, ahol sok a német ajkú vendég, akkor is elengedhetetlen számodra ez a tanfolyam.

A tanfolyam anyagába tartozik mindennemű szakkifejezés elsajátítása, amely a sminktetoválás során szükséges, illetve a teljes dokumentáció átadása, mint német nyelvű, államilag előírt Beleegyező Nyilatkozat, Vendégkarton, Fertőtlenítőlista, stb.

A minimális német nyelvtudás előfeltétele a tanfolyam sikeres elvégzésének.

Az oktatási módszerem garantálja, hogy minden tanítványom egyéni és egyedi oktatásban részesül, személyre szabottan, az ő igényeire, szükségleteire szabva.
Figyelembe veszem az ő képességét, tehetségét a sminktetováláshoz, és az elsajátítandó ismereteket úgy alakítom, hogy a testhezálló területek gyors elsajátítását örömmel tudomásul veszem, és a nehézségekbe ütköző részeket módomban áll gyakoroltatni és átismételni, ameddig csak szükséges, a tökéletes tudásszint eléréséig.

A 4+1 napos sminktetováló alaptanfolyamom elvégzéséhez a hozott modellek száma, illetve a gyakorlási felület min. 2 szemöldök, 2 szemhéj, valamint 2 szájkontúr és satír. Természetesen a tanfolyamhoz szükséges valamennyi modellt biztosítom, valamint az összes eszközt és anyagot is, amely a tanfolyam alatt felhasználásra kerül!

1 nap:

• Professzionális smink oktatás.
• A kozmetikai tetoválásról általában.
• Javallatok, ellenjavallatok.
• Bőrszínekhez, bőrtípusokhoz történő helyes pigment választás, színelmélet oktatatás
• Bőrfelület érzéstelenítés.
• Higiéniai ismeretek, szabályok
• A sminktetováláshoz használatos tetováló gépek működésének elmélete és a kiegészítők megismerése

2.és 3. és 4. nap:

Gyakorlati oktatás csak élő modelleken

2. nap:

9-12 óráig szemöldök tetoválás készítése

12-13 óráig ebédidő

13-14 óráig szemöldök tetoválás készítése

 

3. nap:

9-12 óráig: szájtetoválás készítése

12-13 óráig: ebédszünet

13-16 óráig: szájtetoválás készítése

 

3. nap:

9-12 óráig: szemhéjtetoválás készítése

12-13 óráig: ebédidő

13-16 óráig: szemhéjtetoválás készítése

 

5. nap:

A tanultak német nyelven történő elsajátítása és a teljes német vizsgaanyag tételeinek kidolgozása német nyelven! Ami 250 elméleti kérdést foglal magába!

Én NEM a hagyományos sminktetoválás oktatását kínálom Neked!
Hanem a mai kornak, technológiának megfelelő, modern, sminktetoválás elsajátításához segítelek hozzá Téged. Nézd meg, mennyit fejlődött napjainkban a testtetoválás, amely valósággal művészi szintre emelkedett már. Én hiszem és vallom, amit munkáimon is láthatsz, hogy a sminktetoválás is többre képes!

A tanfolyam során a modelleket valamint minden felszerelést, eszközt és anyagot én biztosítom számodra.

Az elsajátított tudásodról egy három nyelvű oklevél fog tanúbizonyságot tenni és megkapod az örökös tagságot a segítő és támogató központomban, ahol mindig mindenről kérdezhetsz tőlem és a többi tanítványomtól, ami a sminktetoválással kapcsolatos. Így soha többé nem maradsz magadra, bármikor elbizonytalanodsz vagy elakadsz, ránk mindig számíthatsz, mi segítünk!

Messzebbről jössz? Semmi gond! Ennek a tanfolyamnak az árában benne foglaltatik négy éjszaka szállás részedre, amennyiben azt igényled!

A tanfolyam ára 690.000 Ft+ÁFA

Nem áll rendelkezésedre a teljes összeg, de már nagyon szeretnél eljönni hozzám tanulni? Semmi gond, 50% előleg mellett lehetőséged van 6 havi kamatmentes részletfizetésre!

 

Címkék:

GALÉRIA

Szemöldök tetoválás galéria, referencia

Szájtetoválás galéria, referencia

Szemhéj tetoválás galéria, referencia

Hajtetoválás galéria, referencia

Társoldalaink

Pinksmink - Professzionális sminktetoválás, kozmetikai tetoválás készítése szakképesített sminktetoválótól

Tetovált haj technika - A legújabb megoldás kopaszodásra

Sminktetoválás oktatás - Okleveles sminktetováló tanfolyamok, sminktetoválás oktatás, sminktetováló gépek, tanfolyam csomagok

Sminktetováló webáruház -  Magyarország legjobban fejlődő és legszélesebb választékával rendelkező sminktetováló webáruháza. Prémium kategóriás sminktetováló eszközök, gépek, képzések és professzionális kozmetikai termékek értékesítése.

Biotouch Pure Pigment, tisztaság, megbízhatóság! A sminktetováló festékek non plus ultrája, azonban az eddig megszokott festék árak töredékéért.

Splendid - A plasztikai sebészet forradalmi alternatívája