Tudtad hogy a lakosság 2%-a pigmentrendellenességgel küzd, melyet a bőrgyógyászat nem tud gyógyítani és a tünetek megkeserítik a betegek életét? Vagy arról hallottál már, hogy egy heg bármilyen szépen gyógyul is, a környező bőr színét soha nem fogja vissza nyerni? És azt tudod, hogy a mellrákból felgyógyulóknak, bár rekonstruálják az emlőjüket, de ettől még mellbimbójuk nem lesz?

A fent leírt szolgáltatásokat nálunk fejlettebb országokban a beteg biztosító téríti!!! Nálunk meg az érintettek még nem is hallottak róluk. Szóval nagyon le vagyunk maradva, ami egyben azt is jelenti, hogy Te még nagyon időben vagy ahhoz, hogy jó és körültekintő szakember váljon belőled.

A tanfolyam 2 napos. Mind két napon gyakorlati oktatás folyik. Amire szükséged lesz, lehetőség szerint minél több modell, amelyeket én szívesen biztosítok.

A tanfolyam tartalmazza az általam és egy jogász által készített Beleegyező Nyilatkozatot, amely magában foglalja a módszer ismertetését, annak lehetséges kontraindikációit, egészségügyi kérdőívet, elkészült felvételek nyilvánosságára hozatalának szabályozását, stb.

A tanfolyam ára 250.000,- Ft+ÁFA, amelyben benne foglaltatik, hogy a tanfolyamhoz szükséges eszközöket és anyagot biztosítom.

Messzebbről jössz? Semmi gond, segítünk szállással és transzferrel is!

 

Címkék:

GALÉRIA

Szemöldök tetoválás galéria, referencia

Szájtetoválás galéria, referencia

Szemhéj tetoválás galéria, referencia

Hajtetoválás galéria, referencia

Társoldalaink

Pinksmink - Professzionális sminktetoválás, kozmetikai tetoválás készítése szakképesített sminktetoválótól

Tetovált haj technika - A legújabb megoldás kopaszodásra

Sminktetoválás oktatás - Okleveles sminktetováló tanfolyamok, sminktetoválás oktatás, sminktetováló gépek, tanfolyam csomagok

Sminktetováló webáruház -  Magyarország legjobban fejlődő és legszélesebb választékával rendelkező sminktetováló webáruháza. Prémium kategóriás sminktetováló eszközök, gépek, képzések és professzionális kozmetikai termékek értékesítése.

Biotouch Pure Pigment, tisztaság, megbízhatóság! A sminktetováló festékek non plus ultrája, azonban az eddig megszokott festék árak töredékéért.

Splendid - A plasztikai sebészet forradalmi alternatívája