Az elmúlt években amióta sminktetoválást oktatatok több mint 300 lányt, na meg egy fiút:), tanítottam meg erre a szakmára, vagy ennek a szakmának valamely ágazatára. Amire a legbüszkébb vagyok, 99 százalékuk a mai napig ebben a szakmában dolgozik, ebből tarja el gyermekeit, ez lett a hivatása, amelyből meg is tud élni méghozzá úri módon! Ez a legfontosabb visszaigazolás nekem, hisz ez a bizonyítéka annak hogy képes vagyok olyan tudást átadni, amelyet ők, Ti aztán valóban kamatoztatni tudtok, azaz készpénzre, folyamatos bevételre tesztek szert általa. Hisz ennek az egésznek ez és csak ez a lényege, Te azért fizetsz nekem, hogy olyat tanulj amit aztán Te eltudsz adni a vendégednek, amit ő elégedetten megvásárol! Manapság azt látom hogy sok "iskolánál" és "oktatónál" ez veszik el:( Egy nagy mítoszt építenek fel maguk köré, mint önjelölt királyi felségek járnak kelnek a pórnép között, lassan megszólítani sem szabad őket. Szóval nálam nem ez a stílus megy, én ugyan olyan ember vagyok mint Te, a különbség csak annyi hogy én már tudom azt amit Te megtanulni szeretnél tőlem:)

Szóval nézd meg a lányokat, az ország, világ minden tájáról jöttek, jönnek hozzám és én nem hagyom cserben őket soha:)

Címkék:

GALÉRIA

Szemöldök tetoválás galéria, referencia

Szájtetoválás galéria, referencia

Szemhéj tetoválás galéria, referencia

Hajtetoválás galéria, referencia

Tanítványaim

 

Társoldalaink

Pinksmink - Professzionális sminktetoválás, kozmetikai tetoválás készítése szakképesített sminktetoválótól

Tetovált haj technika - A legújabb megoldás kopaszodásra

Sminktetováló webáruház -  Magyarország legjobban fejlődő és legszélesebb választékával rendelkező sminktetováló webáruháza. Prémium kategóriás sminktetováló eszközök, gépek, képzések és professzionális kozmetikai termékek értékesítése.

Biotouch Pure Pigment, tisztaság, megbízhatóság! A sminktetováló festékek non plus ultrája, azonban az eddig megszokott festék árak töredékéért.

Splendid - A plasztikai sebészet forradalmi alternatívája

Sminktetoválás oktatás - Okleveles sminktetováló tanfolyamok, sminktetoválás oktatás, sminktetováló gépek, tanfolyam csomagok