Kedves Érdeklődő!

Magyarország legnagyobb sminktetováló áruházát látogathatod meg az alábbi linkre kattintva!

Webáruház


Ebben a webshopban találod a létező legnagyobb választékot, amelyet nagy gondossággal válogattunk össze Neked. Amint látni fogod a mi filozófiánk nem az hogy egy márkát képviselünk és kizárólag annak a termékeit kínáljuk neked, hisz tudjuk hogy egy cégnek nem lehet mindene kiváló! Ehelyett mi igyekeztünk mindenből elhozni a legjobb terméket, amely ugyanakkor a legjobb árfekvésű is egyben. Sminktetováló gépekből nálunk találod a legszélesebb választékot amelyhez még fontos tudnod, hogy bár a törvény szerint "csak" 30 napos javításra vagyunk kötelezettek a garanciális időszakban, de mi nem így kezeljük ha problémád adódik! Mi azonnal cseregépet küldünk neked, arra az időszakra amíg a nálunk vásárolt de esetleg meghibásodott gépedet kicseréljük avagy megjavíttatjuk. Így soha nem lesz kellemetlenséged, nem kell elhalasztanod a vendégeidet, vagy bevétel kiesésed. Na ugye hogy ebben is egyediek vagyunk?!

A sminktetováló festékünk is élen járó és egyedi! Az összes többi festékkel ellentétben amely a magyar piacon fellelhető, a miénk nem vízbázisú! A Biotouch festékek, amelyeknek cégünk a Magyarországi forgalmazója, glicerin alapúak. Így főbb tulajdonságai amelyek megkülönböztetik versenytársaiktól: a kicsi mennyiség amely egy tetováláshoz szükséges, a sokkal gyorsabb festékbevitel, ezáltal lényegesen rövidebb kezelési idő, tündöklő színek, amelyek nem vörösödnek, alacsony áruk, amely segítségével széles választékot tarthatsz!

Kellemes nézelődést, amennyiben kérdésed adódik, állunk rendelkezésedre az oldalon található élő chaten, avagy keresd Pikó Emőkét a 0670/410 8890 telefonszámon. Illetve csatlakozz facebook csoportunkhoz: NO PHOTOSHOP! Elhivatott Sminktetováló szakemberek közössége

 

Címkék:

GALÉRIA

Szemöldök tetoválás galéria, referencia

Szájtetoválás galéria, referencia

Szemhéj tetoválás galéria, referencia

Hajtetoválás galéria, referencia

Tanítványaim

 

Társoldalaink

Pinksmink - Professzionális sminktetoválás, kozmetikai tetoválás készítése szakképesített sminktetoválótól

Tetovált haj technika - A legújabb megoldás kopaszodásra

Sminktetováló webáruház -  Magyarország legjobban fejlődő és legszélesebb választékával rendelkező sminktetováló webáruháza. Prémium kategóriás sminktetováló eszközök, gépek, képzések és professzionális kozmetikai termékek értékesítése.

Biotouch Pure Pigment, tisztaság, megbízhatóság! A sminktetováló festékek non plus ultrája, azonban az eddig megszokott festék árak töredékéért.

Splendid - A plasztikai sebészet forradalmi alternatívája

Sminktetoválás oktatás - Okleveles sminktetováló tanfolyamok, sminktetoválás oktatás, sminktetováló gépek, tanfolyam csomagok